Mijn biografie - Artas
2
page-template-default,page,page-id-2,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Mijn biografie

Mijn naam is Barbara “Babsie” Tas, geboren in 1979 en woonachtig te Maldegem. Mijn creatieve genen (ik ben afstammeling van de bekende Brugse schilder/kunstenaar Rik Slabbinck) scherpte ik verder aan met opleidingen aan de kunstacademie. Ik ben echter vooral een autodidact.

Decoratieve, abstracte schilderkunst was mijn eerste en blijft mijn grootste liefde. Het is een manier op om zoek te gaan naar de diepere lagen van mezelf. Ieder schilderij begin met een kleurenpallet dat mijn gedachten en dromen reflecteert. De uitkomst is als de illustratie bij mijn persoonlijk dagboek, de weerspiegeling van mijn emoties en gedachten van het moment.

Ik ben een enorm positief ingesteld iemand. Het is mijn betrachting om door mijn werken een positieve sfeer en gezelligheid te creëren en zo de mij typerende glimlach op de gezichten van anderen te toveren.

Ik werk met acrylverf op canvas en laat via verschillende technieken de kleuren en vormen intuïtief uitgroeien tot iets moois.