Kunst op maat - Artas
408
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-408,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Kunst op maat

Ik ontdekte in de loop der jaren dat ik door mijn groot inlevingsvermogen en zin voor esthetiek mensen kon helpen in het inrichten van hun interieur. Sinds kort werk ik dan ook, naast de schilderijen die ik vanuit mijn eigen intuïtie schilder, ook op “maat van de klant”. Ik ga daarbij via een persoonlijk gesprek op locatie bij de klant op zoek naar de achtergrond en passies van de persoon in kwestie en zoek ik samen met hem of haar hoe ik dit in vorm en kleur kan vertalen in een werk op maat in een perfecte match met de het interieur en/of de omgeving.

 

Tevens breng ik via een speciale techniek schilderijen aan op kledij (vb jeansvestjes). Iets waar klanten hun kinderen of kleinkinderen heel gelukkig mee maken.

Kleurenpallet

Ik ga met u op tocht en we ontdekken samen hoe ik dit (mijn eigen abstracte stijl respecterende) kan vertalen in een werk op maat waarbij ik qua kleurenpallet en gebruikte technieken tot een perfecte match probeer te komen met uw interieur.

Democratische Prijzen

Ik werk aan democratische prijzen. Mijn objectief is dat iedereen in de mogelijkheid moet zijn om zichzelf of zijn dierbaren een uniek ArTas werk cadeau te doen. De richtprijs voor een standaard werk is 1000 euro per vierkante meter + 6% btw. Voor werken op maat wordt op voorhand een vaste prijs afgesproken afhankelijk van de grootte van het doek en de te gebruiken technieken.

Geen aankoopverplichting

Ik werk hierbij zonder aankoopverplichting. Indien u niet tevreden bent over het eindresultaat dan bent u niet verplicht om tot aankoop over te gaan. Heeft u interesse, stuur mij een bericht en we bekjiken samen wat mogelijk is

Naast het aankopen van een werk bied ik ook de mogelijkheid tot het huren van werken uit mijn portfolio (* met melding te koop). U kan een werk huren voor de periode van 1 tot 3 maanden. De standaard huurprijs van een werk bedraagt €100 per maand (excl 6% btw). Na het aflopen van de huurperiode kan u overgaan tot de aankoop van het werk. Bij de aankoop van het werk wordt het reeds betaalde huurbedrag in mindering gebracht

Kunst in uw woning

Ik ontdekte in de loop der jaren dat ik door mijn groot inlevingsvermogen en zin voor esthetiek mensen kon helpen bij het inrichten van hun interieur. Ik ontwikkelde, naast de schilderijen die ik vanuit mijn eigen intuïtie schilder, dan ook het concept van “Kunst op Maat”. Ik kom daarbij bij u langs voor een persoonlijk gesprek op locatie om mij onder te dompelen in uw persoonlijke leefwereld en uw achtergrond en wensen te leren kennen.

Kunst op maat voor privé en in uw zaak

U wenst een belangrijk moment in uw leven vast te leggen, u bent op zoek naar een aandenken aan een prachtige reis, u wil uw passie voor uw favoriete muziekband vereeuwigd zien,…. Dat kan allemaal.  Ik ga met u op tocht en we ontdekken samen hoe ik dit (mijn eigen abstracte stijl respecterende) kan vertalen in een werk op maat waarbij ik qua kleurenpallet en gebruikte technieken tot een perfecte match probeer te komen met uw interieur of uw zaak. Ik werk hierbij zonder aankoopverplichting. Indien u niet tevreden bent over het eindresultaat dan bent u niet verplicht om tot aankoop over te gaan. Heeft u interesse, stuur mij een bericht en we bekijken samen wat mogelijk is.
Ik werk aan democratische prijzen. Mijn objectief is dat iedereen in de mogelijkheid moet zijn om zichzelf of zijn dierbaren een uniek ArTas werk cadeau te doen. Ik werk aan democratische prijzen. Mijn objectief is dat iedereen in de mogelijkheid moet zijn om zichzelf of zijn dierbaren een uniek ArTas werk cadeau te doen. De richtprijs voor een standaard werk is 1000 euro per vierkante meter + 6% btw. Voor werken op maat wordt op voorhand een vaste prijs afgesproken afhankelijk van de grootte van het doek en de te gebruiken technieken.