Kunst bij u thuis - Artas
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kunst in uw woning

Ik ontdekte in de loop der jaren dat ik door  mijn groot inlevingsvermogen en zin voor esthetiek mensen kon helpen bij het inrichten van hun interieur. Ik ontwikkelde,  naast de schilderijen die ik vanuit mijn eigen intuïtie schilder, dan ook het concept van “Kunst op Maat”. Ik kom daarbij bij u langs voor een persoonlijk gesprek op locatie om  mij onder te dompelen in uw persoonlijke leefwereld en uw achtergrond en wensen te leren kennen.

Kunst op maat voor privé personen

U wenst een belangrijk moment in uw leven vast te leggen, u bent op zoek naar een aandenken aan een prachtige reis, u wil uw passie voor uw favoriete muziekband vereeuwigd zien,…. Dat kan allemaal.  Ik ga met u op tocht en we ontdekken samen hoe ik dit (mijn eigen abstracte stijl respecterende) kan vertalen in een werk op maat waarbij ik qua kleurenpallet en gebruikte technieken tot een perfecte match probeer te komen met uw interieur. Ik werk hierbij zonder aankoopverplichting. Indien u niet tevreden bent over het eindresultaat dan bent u niet verplicht om tot aankoop over te gaan. Heeft u interesse, stuur mij een bericht en we bekjiken samen wat mogelijk is.
Ik werk aan democratische prijzen. Mijn objectief is dat iedereen in de mogelijkheid moet zijn om zichzelf of zijn dierbaren een uniek ArTas werk cadeau te doen. Ik werk aan democratische prijzen. Mijn objectief is dat iedereen in de mogelijkheid moet zijn om zichzelf of zijn dierbaren een uniek ArTas werk cadeau te doen. De richtprijs voor een standaard werk is 1000 euro per vierkante meter + 6% btw. Voor werken op maat wordt op voorhand een vaste prijs afgesproken afhankelijk van de grootte van het doek en de te gebruiken technieken.

Multicolor part 1

Bij het maken van multi color experimenteerde ik met een voor mij nieuwe spuittechniek. Een klant die op bezoek kwam in mijn atelier was op slag verliefd. Het werk past inderdaad perfect in zijn superstrakke eetkamer.

Troost

Mijn beste vriendin ging door een heel zware periode na het verlies van haar papa. In dit schilderij probeerde ik haar verlies te vatten en haar tegelijk troost te schenken.

Fire

Dit werk maakte ik om onze nieuwe woning te decoren. Het kleurenpallet bracht ik aan met behulp van de borstel- en schraaptechniek. Het werk past niet alleen perfect in het decor maar het weerspiegelt ook mijn persoonlijkheid: een sterk vurig karakter, een levendige en positieve persoonlijkheid met af en toe een donker kantje.

Milky Way

Dit schilderij werd besteld als een “liefdesverklaring”. De partner waarvoor het bestemd was houdt er van om naar de sterrenhemel te turen en zo in gedachten te verdwalen. Ik maakte gebruik van de spateltechniek met als dominante kleuren zwart, wit en blauw. Ik bracht in het schilderij ook enkele “verborgen” elementen aan, waardoor de persoon waarvoor het bestemd was bij elke “staarbeurt” nieuwe elementen kan ontdekken.

Multicolor part 2

Dezelfde klant vroeg me om in zijn zitruimte een schilderij te maken met dezelfde kleuren maar een totaal ander patroon. Na een bezoek aan zijn woning trok ik de groene kleur van de nabije wand door in Multicolor part 2.